radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 80 interventnih dogodkov. 38 s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru, 8 s področja kriminalitete ter 13 iz ostalih področij dela policije.

Obravnavali smo 22 prometnih nesreč, ki so se vse končale z materialno škodo. 11 krat smo intervenirali na javnem kraju. Opravili smo ogled 5 tatvin in vloma, obravnavali smo KD Nasilja v družini.

Drzna tatvina - Šmarje pri Jelšah.
V Šmarju pri Jelšah je neznani storilec vstopil v oklenjeno stanovanjsko hišo, v času ko sta bila oškodovanca na terasi. Pregledal je prostore ter odtujil denarnico z gotovino ter bančnimi karticami.

Tatvina kolesa z motorjem – Celje
V Celju, na Ulici 5. Prekomorske brigade so policisti opravili ogled tatvine kolesa z motorjem Yamaha.

Tatvina kolesa – Velenje
Tatvino kolesa so obravnavali policisti PP Velenje. Tatvina je bila storjena na Šlandrovi cesti v Velenju.

Poskus vloma - Celje
V Trnovljah pri Celju so neznanci skušali vlomiti v stanovanjsko hišo, vendar jim to ni uspelo, so pa z vlomom povzročili za 100 eur materialne škode.

Požar – Celje in Žalec
V Novi vasi v Celju je zagorel osebni avto. Policisti in gasilci so ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi.

V Kaplji vasi v Žalcu pa je zagorela lesena uta. Tudi v tem primeru je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Škodo ocenjujejo na okoli 5000 Eur.

Lep in varen vikend vam želimo.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran