radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Celje, 10.06.2019

policija splosniV policijskem poročilu najprej poročamo o tragični nesreči 54-letnega jadralnega padalca z območja Raven na Koroškem, ki se je včeraj dopoldne smrtno ponesrečil v Podgori, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. 54-letnik je z jadralnim letalom skočil z vzletišča Ošven, na pobočju Uršlje gore. Kmalu po vzletu naj bi ga zavrtelo okoli njegove osi, nakar je z veliko hitrostjo padel na travnik ob stanovanjski hiši in na kraju poškodbam podlegel. Glede na do sedaj zbrana obvestila in ugotovitve ogleda je tuja krivda izključena.

V nadaljevanju o preostalem dogajanju.

Vlom v skladišče - Velenje
V petek zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v skladiščni prostor podjetja na območju Velenja. Storilec je ukradel več kosov različnega električnega orodja.

Tatvina – Arnavski gozd
Z delovišča v Arnavskem gozdu je neznani storilec ukradel dva koluta kabla za notranje inštalacije.

Prometna nesreča – Lačja vas
V Lačji vasi, na območju Policijske postaje Mozirje, smo v petek okoli 23.ure, obravnavali prometno nesrečo, 21-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v drevo, nato pa je vozilo zdrselo v potok. Voznik osebnega vozila se je v prometni nesreči lažje poškodoval, 46-letni sopotnik pa huje.

Tatvina kolesa z motorjem - Štore
V soboto zjutraj smo bili obveščeni o tatvini kolesa z motorjem, znamke Baotian Tanco, bele barve, letnik 2017. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Ulici Cvetke Jerinove v Štorah.

Vlom v gradbeni zabojnik - Čeplje
V soboto zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gradbeni zabojnik v Čepljah pri Vranskem. Storilec je ukradel dve motorni žagi in kotno brusilko.

Vlom v klet stanovanjskega bloka - Velenje
Na Šercerjevi cesti v Velenju smo v soboto obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka od koder je neznani storilec ukradel otroško kolo.

Vlom v počitniško hišico – Podpeč ob Dravinji
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico in novogradnjo ob njej v Podpeči ob Dravinji, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je ukradel električni vrtalnik, nekaj orodja in alkoholnih pijač.

Tatvina jagenjčkov – Ribnica na Pohorju
V Ribnici na Pohorju je neznani storilec iz ograjenega prostora ukradel osem jagenjčkov starih dobrih 5 mesecev.

Prometna nesreča - Tabor
V Taboru smo včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo 62-letnega kolesarja, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v leseno ograjo. V trčenju se je huje poškodoval.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...