radio tomi predvajalnik

policija splosniV policijskem poročilu najprej poročamo o tragični nesreči 54-letnega jadralnega padalca z območja Raven na Koroškem, ki se je včeraj dopoldne smrtno ponesrečil v Podgori, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. 54-letnik je z jadralnim letalom skočil z vzletišča Ošven, na pobočju Uršlje gore. Kmalu po vzletu naj bi ga zavrtelo okoli njegove osi, nakar je z veliko hitrostjo padel na travnik ob stanovanjski hiši in na kraju poškodbam podlegel. Glede na do sedaj zbrana obvestila in ugotovitve ogleda je tuja krivda izključena.

V nadaljevanju o preostalem dogajanju.

Vlom v skladišče - Velenje
V petek zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v skladiščni prostor podjetja na območju Velenja. Storilec je ukradel več kosov različnega električnega orodja.

Tatvina – Arnavski gozd
Z delovišča v Arnavskem gozdu je neznani storilec ukradel dva koluta kabla za notranje inštalacije.

Prometna nesreča – Lačja vas
V Lačji vasi, na območju Policijske postaje Mozirje, smo v petek okoli 23.ure, obravnavali prometno nesrečo, 21-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v drevo, nato pa je vozilo zdrselo v potok. Voznik osebnega vozila se je v prometni nesreči lažje poškodoval, 46-letni sopotnik pa huje.

Tatvina kolesa z motorjem - Štore
V soboto zjutraj smo bili obveščeni o tatvini kolesa z motorjem, znamke Baotian Tanco, bele barve, letnik 2017. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Ulici Cvetke Jerinove v Štorah.

Vlom v gradbeni zabojnik - Čeplje
V soboto zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gradbeni zabojnik v Čepljah pri Vranskem. Storilec je ukradel dve motorni žagi in kotno brusilko.

Vlom v klet stanovanjskega bloka - Velenje
Na Šercerjevi cesti v Velenju smo v soboto obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka od koder je neznani storilec ukradel otroško kolo.

Vlom v počitniško hišico – Podpeč ob Dravinji
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico in novogradnjo ob njej v Podpeči ob Dravinji, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je ukradel električni vrtalnik, nekaj orodja in alkoholnih pijač.

Tatvina jagenjčkov – Ribnica na Pohorju
V Ribnici na Pohorju je neznani storilec iz ograjenega prostora ukradel osem jagenjčkov starih dobrih 5 mesecev.

Prometna nesreča - Tabor
V Taboru smo včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo 62-letnega kolesarja, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v leseno ograjo. V trčenju se je huje poškodoval.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran