radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, 11. junija ob 10.49 uri, je bila Policija obveščena o hudi prometni nesreči na regionalni cesti med Kobaridom in Bovcem (izven naselja Srpenica) in v kateri je bil udeležen 56-letni voznik motornega kolesa, državljan Avstrije, in voznik osebnega avtomobila. Po prvih zbranih podatkih je 56-letni avstrijski motorist vozil kot prvi v skupini motoristov iz Bovca proti Kobaridu. Na ravnem delu cest (blizu tamkajšnje tovarne) je prehiteval osebni avtomobil v času, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 75–letni voznik avtomobila (z območja PU Ljubljana). 56-letni Avstrijec je z motornim kolesom čelno trčil v prednji levi del osebnega avtomobila in se pri tem huje telesno poškodoval (poškodbe glave) in je v življenjski nevarnosti. Slednjega so s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policija je o prometni nesreči obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici).

Zaradi hude prometne nesreče je bila cesta na tem odseku regionalne ceste med Bovcem in Kobaridom popolnoma zaprta za ves promet, ob 12.25 ure dalje pa je cesta odprta za promet izmenično enosmerno. Prometni policisti v tem trenutku nadaljujejo z ogledom kraja hude prometne nesreče.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran