radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 271 klicev občanov, v 81. primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja javnega reda in miru poročamo o enajstih kršitvah.

S področja cestnega prometa pa o štirinajstih prometnih nesrečah. V eni od njih, v Latkovi vasi, se je huje poškodoval voznik kolesa z motorjem, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

V Slovenskih Konjicah smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

Od preostalega obravnavanega dogajanja izpostavljamo dva požara, nesrečo pri delu in poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Požara – Mozirje in Pijovci
Na območju Mozirja smo obravnavali požar. Na traktorski prikolici je zagorelo več bal sena. Ogenj je poškodoval tudi prikolico in starejši traktor. Tuja krivda je izključena.

Sinoči, okoli 21.30 ure, je udar strele povzročil požar na hlevu v Pijovcih, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Ogenj je poškodoval ostrešje.

Nesreča pri delu - Polule
Pri obračanju sena se je na Polulah pri Celju poškodoval 66-letni domačin. Na strmini se je traktor prevrnil in skotalil v dolino. Voznik je pri tem padel iz kabine in se poškodoval.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo - Zreče
V Zrečah je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti je pa na vratih povzročil za dobrih 500 € škode.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran