radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicijska uprava Ljubljana je bila včeraj, okoli 20.15, obveščena o požaru na Ižanski cesti v Ljubljani, kjer je zagorelo v delavnici. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zavarovali območje.

Po prvih podatkih je zagorelo v delavnici, poškodovani pa so bili delovni stroj in dve kombinirani vozili v notranjosti.

Z ogledom kraja požara so policisti in kriminalisti pričeli danes v jutranjih urah. Ogled so zaključili, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je zagorelo pod nadstreškov, požar pa se je nato razširil po objektu. Vzrok požara se še preiskuje, preiskava pa poteka tudi v smeri suma kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za okoli 150.000 evrov materialne škode.

Nataša Pučko
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran