radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 336 klicev občanov, v 87. primerih je šlo za interventne dogodke.

Največ dogodkov in sicer 40 je bilo s področja cestnega prometa, 23. smo ukrepali zaradi kršitev javnega reda in miru, v 17. primerih pa smo obravnavali kazniva dejanja.

Med podrobnostmi najprej o včerajšnji smrtni prometni nesreči.

Smrtna prometna nesreča – Podvolovjek
O prometni nesreči smo bili obveščeni včeraj v popoldanskih urah, zgodila se je najverjetneje okoli 13.30 ure. 69-letni voznik je vozil po turistični cesti iz smeri Kamnika proti Lučam. Izven naselja Podvolovjek je v ostrem desnem ovinku zapeljal naravnost čez vozišče. Avtobus je nato zdrsel po strmem gozdnato skalnatem pobočju in trčil v več dreves. Po okoli 38 metrih drsenja je s sprednjim delom avtobusa silovito trčil v večje drevo, kjer je vozilo tudi obstalo. Voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel. To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na našem območju. Lani v enakem obdobju so v prometnih nesrečah umrle tri osebe.

Vlomi v šest kleti - Prevalje
Na Prevaljah smo včeraj obravnavali vlome v šest kleti. Lastniki pogrešajo prehranske izdelke, vino, orodje in športno torbo.

Vlom v delavnico - Dravograd
V Dravogradu je včeraj neznani storilec vlomil v delavnico in ukradel več električnega in baterijskega orodja.

Poškodovanje vozila - Celje
Danes zjutraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec na Pucovi ulici v Celju ponoči poškodoval osebni avtomobil. Na vozilu je prerezal vse pnevmatike in odlomil stranski ogledali.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran