radio tomi predvajalnik

Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 289 klicev, od tega 93 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. Med njimi je bilo:

  • 20 obvestil s področja kriminalitete,
  • 27 obvestil s področja prometne varnosti,
  • 18 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru in
  • 3 obvestili s področja državne meje in tujcev.

policija splosniNAJDEN UKRADEN KOMBI:
Na podlagi obvestila o ukradenem kombiju znamke Mercedes, reg. št. MB ET-035, na območju Slovenske Bistrice vas obveščamo, da je bil kombi najden.

VLOM:
Dne 12. 6. 2019, okoli 7.45 ure smo bili obveščeni o vlomu v poslovni prostor v Slovenski Bistrici. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je neznani storilec vlomil v poslovni prostor tako, da je na silo razprl drsna vrata in iz njega ukradel kovinsko blagajno. Z opisanim dejanjem je nastala premoženjska škoda v višini okoli 15.000,00 €.

Bojan Kitel
vodja Službe direktorja
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran