radio tomi predvajalnik

policija splosniS strani občana smo bili policisti 15.6.2019 malo po 2. uri obveščeni, da so sosedu v nenaseljeni hiši v Moravskih Toplicah odtujili tovorno vozilo brez registrskih tablic, skupaj z raznim orodjem in, da je voznik zapeljal s cestišča in pobegnil.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci v Moravskih Toplicah vlomili v gospodarsko poslopje – garažo in odtujili tovorno vozilo znamke Iveco Daily skupaj z raznimi gradbenimi stroji. Kaznivo dejanje je opazil sosed in se skupaj z bratom zapeljal za odtujenim vozilom, katerega je izven naselja Moravske Toplice v smeri Tešanovci dohitel. Pri tem je tovorno vozilo iz neznanega razloga v desnem blagem ovinku zapeljalo s cestišča, poškodovalo dva prometna znaka in obstalo na njivi. Voznik tovornega vozila je snel registrske tablice, ter peš zbežal po njivi v smeri naselja Mlajtinci in ni bil izsleden.

Skupna materialna škoda je za okrog 7000 evrov. Policisti PP Murska Sobota za neznanim storilcem zbirajo obvestila.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran