radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 284 klicev občanov. V 74 primerih je šlo za interventne dogodke.

37 interventnih dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 16 s področja javnega reda in miru in 13 s področja kriminalitete.

Od obravnavanega dogajanja izpostavljamo dve tatvini in poškodovanje tuje stvari.

Tatvina – Loka pri Žusmu
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da je v kamnolomu v Loki pri Žusmu, neznani storilec razbil stekla na delovnih strojih, ukradel okoli 250 litrov goriva ter dva akumulatorja.

Grobelno – poškodovanje tuje stvari
Na območju Grobelnega smo obravnavali primer poškodovanja tuje stvari. Neznani storilec je prerezal nekaj bal sena, poškodoval traktor ter traktorsko prikolico in čoln, ki je bil naložen na njej.

Tatvina - Babna gora
V Babni gori smo včeraj obravnavali tatvino različnega električnega orodja, vrednega okoli 1.500 €, ki ga je neznani storilec ukradel iz gospodarskega poslopja.

Včeraj smo se med drugim ukvarjali tudi z iskanjem dveh pogrešanih starejših oseb, in sicer na območju Topolšice in Celja. Obe smo našli.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran