radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDne 21.6.2019 nekaj pred 18.00 uro se je na cesti med Neblem in Italijo zgodila prometna nesreča z udeležbo motorista. Trije italijanski motoristi so peljali iz vasi Neblo proti meji z republiko Italijo. V desnem nepreglednem ovinku jim je nasproti pripeljal osebni avtomobil, ki je nepravilno, v škarje prehiteval drug osebni avtomobil. Prvi motorist se je trčenju izognil, drugi pa zapeljal izven vozišča in padel ter se pri tem lažje telesno poškodoval. Ker policist ne razpolagamo z nobenimi podatki o voznikih osebni avtomobilov, vse morebitne očividce prometne nesreče lepo naprošamo, če se lahko zglasijo na najbližji policijski postajo, ali pa pokličejo na nujno telefonsko številko 113.

Igor MOČNIK
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran