radio tomi predvajalnik

policija splosniPROMETNA NESREČA III. KATEGORIJE
Dne 25. 6. 2019, okoli 8.40 ure se je na lokalni cesti v Zlogonji vasi zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik kolesa z motorjem in osebnega avtomobila. Do nesreče je prišlo, ko je voznik motornega kolesa zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. V nesreči se je voznik motornega kolesa hudo telesno poškodoval. Zoper voznika kolesa z motorjem bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PRIJETA TUJCA
Policisti policijske postaje Gorišnica so 25. 6. 2019, ob 16. uri v kraju Korenjak prijeli državljana Alžirije in Libije, ki sta na nedovoljen način prestopila državno mejo. Oba sta zaprosila za mednarodno zaščito in bila odpeljana v Azilni dom.

Bojan Kitel
vodja Službe direktorja
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran