radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, ob 14.50 uri se je v Velenju na Šaleški cesti, v križišču za Gorico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila huje poškodovana dva pešca.

Po do sedaj zbranih podatkih je prometno nesrečo povzročil 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri centra Velenja proti Slovenj Gradcu in je pri zavijanju v levo izsili prednost 37-letnemu vozniku osebnega vozila, ki je pripeljal iz tunela in je vozil proti centru Velenja. 37-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca je čelno trčil v vozilo voznika, ki mu je izsilil prednost. Vozilo 61-letnega voznika je odbilo v dva pešca, ki sta stala na pločniku. Hudo poškodovana pešca, oba sta stara 18-let so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 12 00.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran