radio tomi predvajalnik

policija splosniPROMETNA NESREČA
Dne 29.6.2019 ob 09.23 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči z lahko telesno poškodbo v naselju Ajdovščina.

Na kraju je policijska patrulja ugotovila, da je 79 letni voznik osebnega avtomobila v Ajdovščini izsilil prednost 38 letnemu kolesarju, ki je v prometni nesreči zadobil lahko telesno poškodbo. Obema je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,00 mg/l v izdihanem zraku.

Vozniku bo izdan plačilni nalog.

ČEZMEJNO ZASLEDOVANJE IZ SLOVENIJE V ITALIJO
Dne 29.6.2019 ob 11.56 uri so policisti PPP Nova Gorica v Rožni dolini, Nova Gorica beležili kršitev cestnoprometnih predpisov s strani voznika italijanskih registrskih številk. Voznik na zvočne in svetlobne znake ni reagiral, ampak z nezmanjšano hitrostjo zapeljal v republiko Italijo čez bivši mejni prehod Nova Gorica v Rožni dolini. V skladu z sporazumom med državama, je patrulja zapeljala v republiko Italijo. Po nekaj minutnem zasledovanju je patrulja 32 letnega voznika, državljana Italije zaustavila.

Postopek z voznikom so prevzeli italijanski varnostni organi – karabinjerji. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je bila pri njemu najdena manjša količina prepovedane droge kokain.

Za kršitve storjene v republiki Sloveniji mu bo izdan plačilni nalog.

Dušan POVŠE
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran