radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Nova Gorica, 30.06.2019

policija splosniPROMETNA NESREČA
Dne 29.6.2019 ob 09.23 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči z lahko telesno poškodbo v naselju Ajdovščina.

Na kraju je policijska patrulja ugotovila, da je 79 letni voznik osebnega avtomobila v Ajdovščini izsilil prednost 38 letnemu kolesarju, ki je v prometni nesreči zadobil lahko telesno poškodbo. Obema je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,00 mg/l v izdihanem zraku.

Vozniku bo izdan plačilni nalog.

ČEZMEJNO ZASLEDOVANJE IZ SLOVENIJE V ITALIJO
Dne 29.6.2019 ob 11.56 uri so policisti PPP Nova Gorica v Rožni dolini, Nova Gorica beležili kršitev cestnoprometnih predpisov s strani voznika italijanskih registrskih številk. Voznik na zvočne in svetlobne znake ni reagiral, ampak z nezmanjšano hitrostjo zapeljal v republiko Italijo čez bivši mejni prehod Nova Gorica v Rožni dolini. V skladu z sporazumom med državama, je patrulja zapeljala v republiko Italijo. Po nekaj minutnem zasledovanju je patrulja 32 letnega voznika, državljana Italije zaustavila.

Postopek z voznikom so prevzeli italijanski varnostni organi – karabinjerji. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je bila pri njemu najdena manjša količina prepovedane droge kokain.

Za kršitve storjene v republiki Sloveniji mu bo izdan plačilni nalog.

Dušan POVŠE
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...