radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo ta konec tedna prejeli obvestila o 244. interventnih dogodkih.

S področja kriminalitete poročamo o petindvajsetih kaznivih dejanjih. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štiriintridesetkrat. S področja cestnega prometa poročamo o štiriintridesetih prometnih nesrečah. V petindvajsetih so se udeleženci lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Petek, 28. junij 2019

Ilegalni prestop državne meje - Žerjav
V Žerjavu, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo v petek obravnavali dva državljana Afganistana, ki sta ilegalno prestopila državno mejo in sicer tako, da sta na strehi priklopnega dela tovornega vozila, ki ga je iz Srbije pripeljal srbski voznik, prerezala cerado in jo z notranje strani zašila. Ko je voznik vozilo parkiral na parkirišču podjetja, sta skočila iz vozila, kar je opazil receptor in nas obvestil. Zaposleni so ju zadržali do našega prihoda na kraj. Po opravljenih postopkih smo oba državljana Afganistana stara 23 in 24 let, predali hrvaškim varnostnim organom.

Tatvina kolesa z motorjem - Celje
Izpod balkona na Čopovi ulici v Celju je neznani storilec ukradel kolo z motorjem znamke Baotian BT 50, registrskih številk CE A2-925.

Sobota, 29. junij 2019

Požar - Celje
Od sobotnega dogajanja izpostavljamo požar. Zagorelo je v podjetju na Mariborski cesti v Celju, v stekleno kovinskem objektu v izgradnji, velikem približno 30 x 10 metrov. Center požara je bil pri viličarju na plinski pogon. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi izpuščanja plina iz jeklenke, kar je pri določeni koncentraciji povzročilo eksplozijo in posledično požar. V požaru ni bil nihče poškodovan, tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Tatvina kolesa - Celje
V soboto smo bili obveščeni o tatvini ženskega kolesa, bele barve, parkiranega na Kocbekovi ulici v Celju.

Nedelja, 30. junij 2019

Vlom - Celje
Od včerajšnjega dogajanja izpostavljamo vlomov v prostore športnega kluba v Celju. Storilec je z opeko razbil steklena vrata in vstopil v prostor ter poskušal vlomiti v sef. Ker mu ni uspelo je prostore zapustil.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran