radio tomi predvajalnik

policija splosni29. 6. 2019
Malo pred 17. uro je voznik kombija v zaselku Sveta nedelja pri Rižani zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebni avtomobil. V osebnem avtomobilu sta bili dve potnici lažje telesno poškodovani. Zoper voznika kombija, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,66 mg/l), je bil podan obdolžilni predlog.

Ob 23. uri so policisti v Strunjanu 31 letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli osebni avtomobil Audi A3 .

30. 6. 2019
Ob 4.40 uri so policisti v Kopru 41 letni voznici, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,75 mg/l) zasegli osebni avtomobil BMW sreije 3.

Ob 8. uri smo bili obveščeni, da je nekdo vlomil v prodajalno - trafiko v Portorožu in ukradel blagajniški minimum ter nekaj škatlic cigaret.

Ob 20.30 so policisti v Prestranku 27 letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,58 mg/l) zasegli osebni avtomobil renault Clio.

1. 7. 2019
Ponoči je bilo vlomljeno v knjižnico v Sežani in ukradeno 50 evrov gotovine.

Ilegalne migracije:
Na območju PU Koper smo v času od petka 28. 6. 2019 od 6.00 ure do danes 1. 7. 2019 do 6.00 ure obravnavali 78 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. Policisti PP Ilirska Bistrica so obravnavali 33 tujcev, PP Kozina 22, PP Koper 14, PMP Jelšane 5, PP Sežana 3 in PPIU Koper 1 osebo.

Nihče ni zaprosil za mednarodno zaščito in vsi bodo vrnjeni HVO po zaključenih postopkih.

Policisti PP Kozina, PP Ilirska Bistrica, PMP Jelšane in PP Koper obravnavajo 3 drž. Kosova, ter po enega 1. drž Brazilije, Gruzije in Albanije zaradi suma storitve kaznivega dejanja po 308. členu KZ.

Obravnavani nedovoljeni prehodi po državljanstvih:

  • Turčija 29x
  • Pakistan 29x
  • Alžirije 8 x
  • Sirija 3x
  • Maroko 3x
  • Mongolija 2x
  • Tunizija 2x
  • Afganistan 1 x
  • Eritreja 1x

Dimitrij Marušič
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran