radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 85 interventnih dogodkov.

S področja kriminalitete poročamo o vlomu in dveh tatvinah.

Vlom v drvarnico - Teharje
Na Teharjah smo obravnavali vlom v drvarnico. Pogrešajo vrtno rotacijsko kosilnico in kosilnico na nitko.

Tatvina kolesa - Celje
Na ulici Pod Kostanji v Celju smo obravnavali tatvino kolesa znamke Ghost. Kolo je bilo parkirano na hodniku stanovanjskega bloka.

Tatvina motornega kolesa - Celje
Na Opekarniški ulici v Celju smo obravnavali tatvino motornega kolesa znamke Honda Transalp letnik 1994, nemških registrskih številk.

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Šmarje pri Jelšah, Šentilj pod Turjakom in Bukovska vas
V Šmarju pri Jelšah smo včeraj, nekaj pred 15. uro, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala 57-letna voznica osebnega vozila, ki je z neznanega razloga zapeljala na levo smerno vozišče in trčila v 55-letnega voznika tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti.

V Šentilju pod Turjakom smo obravnavali prometno nesrečo 19-letnega voznika kolesa z motorjem, ki je v ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel.

V Bukovski vasi smo nekaj po 19. uri obravnavali prometno nesrečo 43-letnega voznika motornega kolesa, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo pri prehitevanju osebnega vozila izgubil oblast nad motornim kolesom in padel.

Zasegi vozil – Zidani Most, Štore, Rogatec in Velenje
V Zidanem Mostu smo včeraj zasegli tovorno vozilo vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja za C kategorijo. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,34 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

V Štorah smo včeraj zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, neregistrirano osebno vozilo. Za nameček je bil voznik še pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,34 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

V Rogatcu pa smo v večernih urah zasegli kombinirano vozilo voznici, ki ji je poteklo vozniško dovoljenje.

Okoli treh zjutraj smo v Velenju zasegli osebno vozilo vozniku, ki ni upošteval prepovedi vožnje, ki smo mu jo že pred tem izrekli zaradi vožnje pod vplivom alkohola in mu odvzeli vozniško dovoljenje. Voznik je imel 0,84 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Poziv očividcem prometne nesreče
Včeraj, okoli 9.45 ure, se je v Celju zgodila prometna nesreča. Trčili sta kolesarki. 75-letna kolesarka je vozila po Kersnikovi ulici, kjer jo je v bližini krožišča pri celjski bolnišnici dohitela neznana kolesarka in trčila vanjo. Obe sta padli. Neznana kolesarka, stara med 75 in 80 let, je po trčenju odpeljala dalje. 75-letna kolesarka se je pri padcu lažje poškodovala. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo drugo udeleženo kolesarko, da se oglasi na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko 113. Za podatke o nesreči prosimo tudi morebitne očividce.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran