radio tomi predvajalnik

Policijska uprava Koper obravnava kaznivo dejanje ropa, katerega je več storilcev izvršilo dne 1. 7. 2019 v poznem dopoldanskem času v prostorih hotela in resorta ADRIA v Ankaranu in pri katerem so oboroženi storilci ukradli denar v znesku velike vrednosti.

V tej zvezi Policijska uprava Koper zbira obvestila in dokaze glede osebnega avtomobila znamke AUDI A6 ALLROAD, karavanske izvedbe, sivkaste barve, tujih ali domačih reg. oznak, ki bi lahko bil povezan s samim kaznivim dejanjem.

rop vozilo

Javnost naprošamo, da nas v primeru kakršnihkoli koristnih podatkov, ki se nanašajo na morebitna opaženja takšnega vozila in več oseb v dneh pred ali na dan ropa na območju slovenske obale in okolice, obvestijo v čim krajšem času.

Koristne podatke se lahko posreduje s klicem na interventno tel. št. Policije 113, na najbližji policijski postaji ali anonimno s klicem na tel. št. 080 1200.

Dimitrij Marušič
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran