radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju naše policijske uprave obravnavali 77 interventnih dogodkov. Od obravnavanega dogajanje izpostavljamo prijetje ilegalnih prebežnikov, zaseg teleskopske palice, vlom v počitniško hišico ter tatvino skuterja.

Prijetje ilegalnih prebežnikov – Bistrica ob Sotli
Na območju Bistrice ob Sotli smo včeraj izsledili 19 ilegalnih prebežnikov, 12 državljanov Pakistana in 7 državljanov Bangladeša. Po vseh opravljenih postopkih smo jih danes vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Zaseg teleskopske palice – avtocestno počivališče Zima
Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so včeraj na avtocestnem počivališču Zima poljski državljanki zasegli teleskopsko palico.

Vlom v počitniško hišico - Podolševa
Na Podolševi, na območju Policijske postaje Mozirje, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja, televizor, radio ter nekaj steklenic vina.

Tatvina kolesa z motorjem - Celje
V večernih urah smo bili obveščeni o tatvini skuterja znamke Peugeot Speedfight, registrskih številk CE ZF 03, črno rdeče barve. Neznani storilec je zaklenjeno kolo z motorjem ukradel izpred stanovanjskega bloka na Opekarniški ulici v Celju.

peugeot speedfight 2

Zasegi vozil – Mislinjska Dobrava, Celje in Žalec
V Mislinjski Dobravi smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V Celju smo zasegli kolo z motorjem mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Kolo z motorjem je bilo najverjetneje predelano. Kolo z motorjem smo vozniku včeraj zasegli tudi v Žalcu. Tudi ta je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran