radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center prejeli 64 obvestil o interventnih dogodkih.

S področja cestnega prometa poročamo o desetih prometnih nesrečah z materialno škodo in eni z lažjimi poškodbami. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Vlom v bencinski servis - Rečica ob Savinji
V Rečici ob Savinji smo obravnavali vlom v prostore samopostrežnega bencinskega servisa iz katerega je bila odtujena kaseta z denarjem. Z vlomom je na objektu nastala tudi posredna materialna škoda za okoli 3000 eur.

Vlom v gostinski lokal - Celje
Preko noči je bilo vlomljeno v restavracijo v Celju. Storilec je preiskal prostore ter odtujil dva računalnika ter dve denarnici z menjalnim denarjem.

Tatvina - Velenje
Velenjski policisti so obravnavali tatvino dveh parfumov v eni izmed trgovin v Velenju.

Zaseg droge na mejnem prehodu Dobovec
Policisti so pri opravljanju mejne kontrole na mejnem prehodu Dobovec 18 letnemu potniku zasegli 1,8 g prepovedane droge MDMA.

V naselju vozil 120 km/h - Celje
Včeraj zvečer so policisti imeli v postopku 25 letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v naselju Arclin vozil s hitrostjo 120 km/h. Sankcija za takšen prekršek je denarna kazen najmanj 1.200 Eur ter 18 kazenskih točk.

Zaseg vozila - Celje
V Celju so policisti zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola. Ob tej priložnosti znova opozarjamo vse udeležence cestnega prometa, da je alkohol v prometu zelo nevaren. Skoraj polovico letošnjih smrtnih prometnih nesreč na našem območju, so povzročili udeleženci, ki so bili pod vplivom alkohola, tako vozniki kot tudi pešci.

Lep dan vam želim. Pa srečno.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran