radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 263 klicev občanov. V 78 primerih je šlo za interventne dogodke.

32 interventnih dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru in 15 s področja kriminalitete.

Od obravnavanega dogajanja izpostavljamo ilegalni prehod, požar, tatvine ter zasega vozil.

Tatvina - Celje
Celjski policisti so obravnavali tatvino goriva v vrednosti 50,00 eur na OMW Lopata

Tatvine na gradbiščih - Celje in Slovenske Konjice
V Slovenskih Konjicah so neznani storilci iz gradbišča odtujili več delov iz delovnega stroja ter lastnika oškodovali za 40.000 eur.

Tatvino na gradbišču so obravnavali tudi celjski policisti. Nepridipravi so iz delovnega stroja odtujili 120 l nafte.

Ilegalni prehod meje - Rogaška Slatina
Policisti PP Rogaška Slatina so v kraju Vonarje prijeli 12 ilegalnih pribežnikov. Šlo je za 4 državljane Turčije, 4 državljane Indije ter 4 državljane Kitajske. Po končanem policijskem postopku so bili izročeni oz. vrnjeni hrvaškim policistom.

Vlom - Ljubno ob Savinji
V Ljubnem ob Savinji smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Ker je objekt varovan z alarmno napravo, ki se je tudi sprožila, je storilec kraj zapustil, ne da bi kaj odtujil. Je pa na objektu povzročil za okoli 1000 eur škode.

Zaseg vozila - Velenje in Ravne na Koroškem
V Velenju ter v Ravnah na Koroškem so včeraj zasegli vozila voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Požar- Šmarje pri Jelšah
Včeraj zvečer nekaj po 21.30 uri smo bili obveščeni o požaru v Brecljevem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Zagorelo je večje gospodarsko poslopje velikosti 60 X 15 metrov, v katerem je bila krma ter živali in stroji. Kaj je vzrok požara še ni znano, prav tako ne višina materialne škode. Z ogledom bomo nadaljevali danes.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran