radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 265 klicev, od tega 89 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času oz. včeraj popoldan smo obravnavali nedovoljen prehod državne meje z Republiko Hrvaško. Policisti so namreč v Dolanah izsledili državljana Pakistana, ki je želel z avtobusom potovati v Ljubljano, pred tem pa je nedovoljeno vstopil v našo državo iz Republike Hrvaške. Ker je v postopku zaprosil za mednarodno zaščito v naši državi, so ga policisti odpeljali v Azilni dom v Ljubljano.

IZGINILO MOTORNO KOLO
Neznani storilec je v noči na 11. 7. 2019, s parkirišča v podzemnih garažah na ulici Eve Lovše v Mariboru odtujili motorno kolo, znamke Yamaha, XP500A, kovinsko sive barve, letnik 2016, reg. štev. MB MU-36.

Materialna škoda znaša okoli 10.000 evrov.

POŽAR
Včeraj malo po 17 uri smo bili obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v podjetju v Slovenski Bistrici. Pogasili so ga gasilci. V požaru ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je kar za okoli 70.000 evrov materialne škode.

Policisti so ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na elektroniki delovnega stroja - dvižni ploščadi, tipa PS150D. Ogenj, ki je pričel goreti v predelu motorja in rezervoarja za gorivo je skušal pogasiti delavec, ki je s strojem delal, vendar mu to ni uspelo. Požar se je nato razširil po delovnem stroju in bližnjem nedokončanem objektu.

Policisti so tujo krivdo za požar izključili in bodo pristojnemu tožilstvu poslali poročilo o svojih ugotovitvah.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran