radio tomi predvajalnik

policija splosniOd zadnjega poročanja smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 8 prometnih nesreč, od tega 1 s hudimi telesnimi poškodbami.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat. S področja kriminalitete poročamo o 11 kaznivih dejanjih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškdovami - Zavodnje
Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v Zavodnjah na območju Velenja. 37 letni voznik motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Požar - Šmarje pri Jelšah
Včeraj smo poročali o požaru v Brecljevem v Šmarju pri Jelšah, kjer je zagorelo gospodarsko poslopje. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja požara ugotovili, da je vzrok požara samovžig v notranjosti valjastih bal, požar pa se je nato razširil na celotno gospodarsko poslopje. Na gospodarskem objektu je ob požaru nastala velika materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša vsaj 150.000 €. Uničen je celoten gospodarski objekt, več električnih mizarskih strojev, živalska krma ter nekaj drugih strojev in naprav.

Tatvina skuterja - Velenje
V Velenju je bil odtujen skuter modre barve LONGIJA FAJERFOKS reg, štev, MB OJ-A7 vreden okoli 600 eur.

Tatvina kolesa - Ravne na Koroškem
Tatvino kolesa so obravnavali policisti PP Ravne na Koroškem. Kolo je bilo odtujeno iz kolesarnice stanovanjskega bloka.

Tatvina - Celje
V Celju so nepridipravi iz parkiranega osebnega avtomobila odtujili brisalce vetrobranskega stekla.

Vlom v gostinski lokal - Šentjur
V Šentjurju je bilo vlomljeno v gostinski lokal. Odtujen je bil menjalni denar.

Vlom v stanovanjsko hišo - Mozirje
Mozirski policisti so opravili ogled vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilci so pregledali prostore ter odtujili več električnega orodja.

Lep in varen vikend vam želim.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran