radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 254 klicev, od tega 83 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času smo na območju Središča ob Dravi obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje z Republiko Hrvaško. Policisti so ob tem prijeli štiri državljane Sirije (2+2), ki so bili opaženi med plezanjem preko začasnih tehničnih ovir. Vse bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom.

HUDO POŠKODOVANA KOLESARKA
Včeraj, okoli 12.40 je 22-letni moški vozil tovorno vozilo znamke Renault, tip Master Furgon, po Jadranski cesti, iz smeri Ceste proletarskih brigad, v smeri proti Fochovi ulici, v naselju Maribor. Pred njim je, po desnem smernem vozišču Jadranske ceste, kolesarila 70-letna Mariborčanka, čeprav bi morala uporabljati kolesarsko stezo, ki poteka ob desnem robu smernega vozišča. Voznik jo je pričel prehitevati, vendar je to počel na prekratki bočni razdalji, zaradi česar je z desnim vzvratnim ogledalom tovornega vozila trčil vanjo. Kolesarka je padla po vozišču in se huje telesno poškodovala.

Z reševalnim vozilom so jo prepeljali v UKC Maribor.

Policisti bodo kolesarki izdali plačilni nalog, voznika pa bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran