radio tomi predvajalnik

policija splosniV času od petka do danes smo na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 775 klicev. Obravnavali smo 231 interventnih dogodkov, 84 s področja prometne varnosti, 80 s področja javnega reda in miru, 33 s področja kriminalitete ter 34 iz ostalih področij dela policije. S področja cestnega prometa poročamo o prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, štirih z lažjimi telesnimi poškodbami ter 33-ih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali 38 krat. 27 krat v javnih in 11 krat v zasebnih prostorih. Na področju kriminalitete pa smo beležili 9 tatvin, poskus vloma, dva nasilja v družini, 3 goljufije, 3 poškodovanja tuje stvari ter 3 ostala kazniva dejanja.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami - Laško
V petek ob 16.42 uri so bili obveščeni o padcu kolesarja v Zgornji Rečici občina Laško. 41 letni kolesar je vozil po makadamski cesti po klancu navzdol in izgubil oblast nad kolesom ter padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Zasega vozil - Šentjur in Celje
V Šentjurju so voznici osebnega avtomobila zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Vozilo so v Celju policisti zasegli tudi vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola.

Tatvina kolesa z motorjem in kolesa - Velenje
V Velenju so policisti na ulici Koželjskega obravnavali tatvino kolesa z motorjem, kateri pa je bil naslednji dan najden ob igrišču na Gorici in vrnjen lastniku. Obravnavali so tudi tatvino kolesa iz kleti stanovanjskega bloka na Šercerjevi ulici.

Tatvina kolesa - Slovenske Konjice
Tudi na Škalski cesti v Konjicah je neznanec iz kleti stanovanjskega bloka odtujil kolo.

Tatvina registrskih tablic - Laško
V Laškem je nepridiprav iz dveh parkiranih avtomobilov odtujil registrske tablice.

Tatvina telefona - Celje
Na bencinskem servisu Petrol je neznanec oškodovanki odtujil mobilni telefon znamke Samsung.

Poskus vloma - Celje
Preko noči je neznani storilec poskušal vlomiti v gostinski lokal v Celju, vendar mu to ni uspelo. Je pa z vlomom povzročil za okoli 500 eur škode na objektu.

Zasežena teleskopska palica - Dobovec
Policisti so na mejnem prehodu Dobovec državljanu Poljske zasegli teleskopsko palico, drugemu državljanu Poljske pa nunčake.

Želim vam lep in varen začetek novega delovnega tedna.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran