radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj, 14. julija ob 21.52 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o pogrešani 60-letni ženski na območju na območju mesta Idrija. Nazadnje je bila pogrešana opažena včeraj med 12. in 12.30 uro v bližnji okolici Idrije (Na Stanu, ulica Pot Sv. Antona), kasneje se je za njo izgubila vsaka sled. Takoj po prejetju obvestila so policisti PP Idrija začeli aktivnosti na tamkajšnjem območju, da bi pogrešano osebo našli, vendar jo kljub iskanju tekom noči vse do današnjih zgodnjih jutranjih ur to ni uspelo.

Danes, 15. julija od jutranjih ur dalje, se iskalna akcija pod vodstvom PP Idrija na območju Idrije in bližnje okolice nadaljuje. Idrijskim policistom so se danes pri iskanju pridružili tudi gasilci PGD Idrija, GRS Tolmin, vodnik službenega psa iz EVSP Miren – SUP PU Nova Gorica in vodniki iz enote reševalnih psov (skupno okoli 25 ljudi). Tekom popoldneva je bil v iskanje pogrešane osebe vključen tudi policijski helikopter.

Pogrešana je visoka približno 162 cm in svetlejših las, nosi očala s temnim okvirjem, nazadnje je bila oblečena v črne pajkice, belo majico. Obute je imela modre natikače (japonke).

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo policiste PP Idrija (Gregorčičeva ulica 5, 5280 Idrija, telefon: (05) 372 48 00, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na znano interventno številko Policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran