radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, eno kaznivo dejanje, sedem kršitev javnega reda in miru, dva požara v naravnem okolju in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastnica, katero je prebudil hrup, je neznane storilce pregnala iz hiše.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Murski Soboti so bili prijeti trije državljani Iraka, ki so na nedovoljen način vstopili v državo. Po končanem postopku so bili odpeljani v Azilni dom v Ljubljano.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran