radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 57 obvestil o interventnih dogodkih. S področja prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi telesnimi poškodbami ter 9-ih z materialno škodo. Javni red in mir je bil kršen štirikrat.

Požar - Šmarje pri Jelšah
Včeraj zvečer nekaj po 19. uri smo bili obveščeni o požaru Korpulah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Zagorelo je večje gospodarsko poslopje velikosti 60 X 20 metrov, v katerem je bila krma ter živali in stroji. Kaj je vzrok požara še ni znano, prav tako ne višina materialne škode. Z ogledom bomo nadaljevali danes.

Tatina - Velenje
V Velenju na Cankarjevi cesti je bilo odtujeno starejše kolo z motorjem Tomos A3 vredno okoli 200 Eur.

Tatvina - Celje
Celjski policisti so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu OMW Lopata.

Vlom - Celje
V Celju na Kidričevi je bilo vlomljeno v tovorno vozilo, iz katerega je bila odtujena kartica za gorivo. Storilec je pred tem poskušal vlomiti še v dva tovorna vozila vendar mu ni uspelo.

Vlom - Žalec
V Ločici ob Savinji je neznani storilec vlomil v avtomat za prodajo avto kozmetike ter odtujil za okoli 200 gotovine ter za več kot 1000 eur prodajnih artiklov iz avtomata.

Vlom - Velenje
V Velenju je bilo vlomljeno v avtopralnico. Nepridipravi so odtujili za okoli 1.500 eur žetonov, povzročili pa so še za okoli dodatnih 1.500 eur škode na objektu.

Ponarejen bankovec - Radlje ob Dravi
V Radljah ob Dravi so policisti obravnavali unovčitev ponarejenega denarja - bankovca za 50 eur. Bankovec je bil vnovčen v gostinskem lokalu, odkrit pa je bil pri pologu gotovine na banki.

Zaseg vozil - Rogaška Slatina
V Rogaški Slatini so policisti dvema voznikoma zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran