radio tomi predvajalnik

policija nesrecaPolicisti Policijske postaje Tolmin obravnavajo prometno nesreči II. kategorije s pobegom, ki se je zgodila v nedeljo, 21. julija okoli 14.15 ure, na lokalni cesti v neposredni bližini heliodroma v Tolminu in v kateri je bila ena oseba (kolesar) poškodovana. Z zbiranjem obvestil je bilo med drugim ugotovljeno, da se je 39–letni voznik (z območja Občine Cerkno) gorskega kolesa peljal iz smeri industrijske cone Na Logu proti glavni cesti II. reda št. 102. Ko je 39-letni kolesar pripeljal do levega delno preglednega ovinka, ga je začel prehitevati neznani voznik neznanega osebnega avtomobila (tujih registrskih številk). V tistem trenutku je pravilno iz nasprotne smeri (z glavne ceste) na lokalno cesto zapeljal neznani voznik drugega avtomobila, zaradi česar je prej omenjeni neznani voznik tujega osebnega avtomobila, ki je pred tem prehiteval kolesarja, začel zavijati nazaj na svoje smerno vozišče. Zaradi tega je 39-letni kolesar močno zavrl in posledično padel na tla.

Do stika med kolesarjem in osebnim avtomobilom ni prišlo, obe vozili sta se po nesreči odpeljali v smeri vožnje. Kolesar je v prometni nesreči zaradi padca utrpel lahke telesne poškodbe (udarnina v glavo in odrgnine po telesu). Po nesreči je poškodovani kolesar poiskal zdravniško pomoč v ZD Tolmin.

Policisti PP Tolmin z namenom razjasnitve vseh okoliščin varnostnega dogodka v cestnem prometu na Tolminskem naprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili druge koristne informacije omenjene kršitve v cestnem prometu, da se zglasijo na Policijski postaji Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, (05) 381 49 00, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran