radio tomi predvajalnik

policija splosniNa celjskem in koroškem smo v zadnjih 24 urah obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 14 z materialno škodo. Javni red in mir je bil kršen 4 krat na javnem kraju ter 4 krat v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete smo obravnavali 6 tatvin, 2 vloma, poškodovanje tuje stvari, goljufijo ter nasilje v družini.

Tatvina - Celje
V Celju na Lavi so bile iz parkiranega vozila odtujene registrske tablice.

Tatvina - Slovenske Konjice
V Koroški vasi na Pohorju je neznani storilec iz odprte garaže odtujili akumulator.

Tatvine torbic - Celje in Žalec
V Celju je neznani storilec v eni izmed trgovin občanki v času nakupovanja odtujil torbico v kateri je imela mobitel, dokumente ter denarnico z denarjem.

Podobno tatvino so obravnavali tudi policisti policijske postaje Žalec. Tudi v tem primeru je imela občanka torbico z denarjem v nakupovalnem vozišču ter se premikala po trgovini. V trenutku ko ni bila pozorna je do vozička pristopila neznana ženska, ukradla torbico ter zapustila trgovino. V torbici je imela oškodovanka mobilni telefon, dokumente ter denarnico z denarjem.

Opozarjamo na previdnost ter na samozaščitno ravnanje, saj nepridipravi izkoristijo vsak trenutek nepozornosti.

Tatvina - Celje
Na Kidričevi ulici v Celju je neznani storilec iz delovnega stroja ukradel 120 litrov nafte.

Vlom v stanovanjsko hišo - Celje
Ob Koprivnici v Celju je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, Storilec je razbil steklo na vratih terase, vstopil v notranjost ter pregledal prostore. Odtujenega ni bilo nič, je pa nastala škoda na objektu.

Vlom v poslovni prostor - Celje
Na Kettejevi ulici v Celju je bilo vlomljeno v poslovni prostor. Storilec je preiskal prostore in ukradel 20 škatlic cigaret ter za okoli 100 eur menjalnega denarja.

V naselju vozil s hitrostjo 148 km/h - Zidani most
V zidanem mostu so imeli policisti v postopku 29 letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v naselju, kjer je hitrost omejena na 50 km/h, vozil z hitrostjo 148 km/h. Sledi obdolžilni predlog ter odvzem vozniškega dovoljenja.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran