radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 285 klicev, v 63. primerih je šlo za interventne dogodke.

Policijsko poročilo začenjamo s včerajšnjim popoldanskim dogodkom.

Roparska tatvina, Povzročitev lažje telesne poškodbe in Odvzem mladoletne osebe
31-letna občanka se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem, ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu. Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je le ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom pripetem v otroškem sedežu odpeljal v smeri proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozla, še vlekel za seboj. V Rimskih Toplicah smo ga ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. 53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bomo kazensko ovadili zaradi sumov storitve kaznivih dejanj Roparska tatvina, Povzročitev lažje telesne poškodbe in Odvzem mladoletne osebe.

Drzna tatvina - Celje
V Celju smo včeraj obravnavali drzno tatvino, ki sta jo storila mlajša ženska in moški, temnejše polti. Medtem, ko je ženska v trgovini izbirala oblačila je moški iz pisarne zaposleni ukradel denarnico z bančnimi karticami in gotovino.

Tatvina - Laško
V Laškem je neznani storilec s parkiranega vozila ukradel sprednji odbijač z registrskimi tablicami.

Prijetje ilegalnih prebežnikov - Rogatec
Na območju Rogatca smo sinoči ustavili 41-letnega voznika osebnega vozila, državljana Slovenije, ki je vozil 4 državljane Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Voznika smo pridržali in ga bomo kazensko ovadili. Vsi štirje tujci so zaprosili za azil.

Zaseg tablet – Bistrica ob Sotli
Na Mejnem prehodu Bistrica ob Sotli smo včeraj dvema voznikoma zasegli tablete, ki vsebujejo snovi, ki so po uredbi zavedene kot prepovedane droge.

Pogrešani 83-letni Friderik Ješovnik
Tudi včeraj smo na širšem območju Smrekovca iskali od torka, 6. avgusta pogrešanega 83-letnega Friderika Ješovnika, ki je bil v torek v popoldanskih urah nazadnje opažen na območju pod kočo na Smrekovcu v smeri proti Belim Vodam. Znova prosimo vse, ki so ga opazili, mu morda skušali pomagati s prevozom v dolino, da nas pokličejo na telefonsko številko 113. Vsak podatek bo dobrodošel.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran