radio tomi predvajalnik

policija splosniVLOMI V VOZILA
V nedeljo popoldan so na bovškem nepridipravi vlomili v pet osebnih vozil, last turistov, ki so se zadrževali na tem območju. Vlomilci so vlomili v avtomobile, ki so bili parkirani na parkirščih ob turističnih točkah. V vseh primerih so v vozilo vlomili z razbitjem stekla na vratih vozila. Pregledali in premetali so notranjost, iskali pa so denarnice oz. denar. V treh primerih so bili pri tem uspešni, v dveh pa niso odnesli ničesar.

PROMETNE NESREČE
V nedeljo popoldan je v Trenti padel 41 letni češki kolesar. Zaradi vožnje preblizu desnemu robu, je s pedalom zadel ob robnik ceste in padel. Pri tem je utrpel lahke telesne poškodbe. Prvo pomoč so mu nudili reševalci iz Tolmina, nakar je bil prepeljan v bolnico v Šempeter.

Okoli 17. ure v nedeljo je prišlo do prometne nesreče v Kobaridu. Zaradi prekratke varnostne razdalje je prišlo do trčenja med dvema avtomobiloma. Pri tem so se lažje poškodovale tri osebe.

V ponedeljek okoli 10. ure se je prometna nesreča pripetila v Tolminu. Voznik osebnega avtomobila z nemškimi registrskimi tablicami je pri vzratni vožnji spregledal 84 letno peško, ki je ravno takrat prečkala cesto izven prehoda za pešce. Peška je po trku padla po vozišču in se poškodovala. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v bolnico v Šempeter.

NESREČA V VELIKIH KORITIH
V ponedeljek kmalu po 11. uri se je pripetila nesreča na bovškem. 58 letni državljan Slovenije se je z ženo sprehal po soški poti ob Velikih koritih. Med hojo mu je zdrsnilo na mahu oz. travi, nakar je padel po strmem pobočju. Poizkušal se je uloviti, vendar je kljub temu nato padel čez previs v strugo reke Soče. Takoj je stekla reševalna akcija. Kmalu zatem je bil moški najden mrtev nekoliko nižje po strugi v reki Soči.

Miran Marega
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran