radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 201 klicev, od tega 75 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Dne 13. 8. 2019, okoli 6.30 ure so policisti PP Ormož v Ormožu, na vlaku po nedovoljenem vstopu v Slovenijo prijeli dva državljana Alžirije in enega Sirije. Tujci bodo vrnjeni v Republiko Hrvaško.

Policisti PP Podlehnik so okoli 14.15 ure v Zg. Gruškovju prijeli 19 državljanov Pakistana. Prijeto skupino tujcev bodo policisti vrnili v Republiko Hrvaško.

Policisti PP Slovenska Bistrica so okoli 12.30 v Slovenski Bistrici prijeli dva državljana Afganistana, ki sta zaprosila za azil.

Bojan Kitel
višji samostojni policijski inšpektor II
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran