radio tomi predvajalnik

policija splosniPROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE
Dne 13.8.2019 ob 08.59 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči I. kategorije na solkanski obvoznici. Patrulja je ugotovila, da je voznik OA zaradi vožnje preveč po desni strani ceste v križišču za Ščedne, občina Nova Gorica zapeljal s ceste. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

VLOM V VOZILO
Dne 13.8.2019 ob 12.28 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o vlomu v osebni avtomobil pri reki Nadiži v bližini Podbele. Patrulja je ugotovila, da je neznani storilec razbil steklo na osebnem avtomobilu in iz njega na škodo dveh tujih državljanov ukradel dva nahrbtnika v katerem sta tujca imela denarnici z denarjem in dokumenti. Zoper neznanega storilca bo podana kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE
Dne 13.8.2019 ob 15.16 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči I. kategorije na cesti Spodnja Idrija – Želin. Patrulja je z ogledom ugotovila, da se je kolona osebni vozil ustavila zaradi srečevanja spredaj vozečih tovornih vozil. Voznika prvega in drugega osebnega vozila sta pravilno ustavila, tretji voznik pa je trčil v drugega katerega je odbilo še v prvo stoječe vozilo. Vsi trije vozniki opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,00 mg/l. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

NAPAD MEDVEDA
Dne 13.8.2019 ob 21.59 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen s strani zdravstva o napadu medveda v gozdu v bližini Podkraja, občina Ajdovščina. Patrulja je z zbiranjem obvestil ugotovila, da se je 67 letni lovec nahajal na gozdni cesti Podkraj – Bukovje. Po nekaj minutni hoji se je usedel pod drevo in cca 10 metrov proč zagledal medvedko težko okoli 150 kg. Takoj zatem je v bližini zagledal še mladiča. V tistem trenutku je medvedka pritekla do lovca, ga ugriznila v desno nogo in popraskala po glavi in telesu.

Lovec je nato s kričanjem medvedko z mladičem pregnal in se napotil na urgenco po prvo pomoč. Po nudeni prvi zdravniški pomoči je bil lovec odpuščen v domačo oskrbo.

O napadu je bila obveščena intervencijska skupina Zavoda za gozdove in pristojna lovska družina, ki bosta poskrbeli za ustrezne ukrepe.

Dušan POVŠE
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran