radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 11 obvestil o prometnih nesrečah – v dveh primerih gre nesreče s telesnimi poškodbami;
  • 8 kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju;
  • s področja kriminalitete pa prijava suma kaznivega dejanja ponareditev denarja – unovčen je bil ponarejen bankovec za 50 eurov.
  • Bitnje, glavna cesta. Ta vikend je predvidena delna in popolna zapora ceste na območju krožišča v Bitnjah na glavni cesti Kranj – Škofja Loka. Delna zapora se bo izvajala dne 17.8.2019 (sobota) od 7:00 do 17:00 zaradi predpriprav zaključnega sloja asfalta, popolna zapora pa dne 18.8.2019 (nedelja) od 6:00 do 18:00 ure zaradi asfaltiranja. Obvoz bo urejen po vzporednih cestah. Pri delni zapori bo promet še mogoč, pri popolni zapori pa v nedeljo preko celega dneva ne.
  • Padci, zdrsi, padajoče kamenje, bolezenska stanja. Pozivamo k previdnosti v gorah. Skale so danes mokre, težavna je lahko tudi hoja preko korenin. Obstaja možnost, da bo zaradi mokrote spolzko tudi še jutri. Pred odhodom preverite vreme, spletne kamere, načrtujte in prilagodite turo, hodite vsaj v dvoje, bodite opremljeni in previdni. V vozilih na izhodiščih za gore ne puščajte vrednih stvari.
  • Pozivamo k previdnosti na cestah. Ta teden je aktualna akcija Hitrost. Vozite po omejitvah.

policija splosniPromet
Minuli dan sta so policisti na Gorenjskem obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Med vožnjo kolesa po nepravilni strani kolesarske steze je v Škofji Loki padel kolesar, v Radovljici pa zaradi neprilagojene hitrosti mopedist. Obstaja verjetnost, da je k padcu pri kolesarju v določeni meri pripomogel tudi alkohol. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal rezultat 0,26 mg/l oziroma okoli pol promila alkohola, ko nastopijo že resnejši znaki vpliva na voznika in nezanesljiva vožnja. Oba udeleženca sta se lahko telesno poškodovala.

Javni red
Kranjski policisti so včeraj sredi popoldneva na avtobusni postaji obravnavali pretep med petimi osebami. V ravnanju treh so izpolnjeni elementi prekrška zoper javni red in mir. Proti njim zato zaradi kršitve poteka prekrškovni postopek. Enemu od kršiteljev so policisti zasegli tudi prepovedano drogo in vodijo postopek.

Zaseg vozila
Jeseniški policisti so včeraj dopoldan zasegli osebni avtomobil, ki je bil lastniku odvzet v Nemčiji. Vozilo so policisti že vrnili lastniku.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran