radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj, okrog 17. ure je v trgovini v Murski Soboti neznani moški odtujil parfume, s kraja zbežal in se odpeljal z osebnim avtomobilom. S strani policistov je bilo vozilo zaustavljeno na izvozu avtoceste - Vučja vas. Med pregledom vozila in štirih potnikov (dva državljana Slovenije, en državljan BiH in en državljan Srbije) je bilo izročenih pet odtujenih parfumov in nekaj ostalih predmetov (aku vrtalnik, aku brosilka, aku polnilec z baterijo), ki so bili odtujeni v dveh trgovinah v Mariboru. Vsi predmeti so bili zaseženi. Zasežen je bil tudi PVC zavojček s posušenimi rastlinskimi vršički zelene barve – sum prepovedane droge.

V zvezi kaznivega dejanja tatvine bo zoper državljana BiH podana kazenska
ovadba. Za nedovoljeno posest prepovedane droge pa bo izveden hitri postopek z izdajo odločbe v prekrškovnem postopku zoper državljana Srbije.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran