radio tomi predvajalnik

radar 250V okviru akcije Hitrost so policisti včeraj na pomurski avtocesti izvedli poostreno kontrolo nad vozniki. Ugotovljenih je bilo 67 kršitev prometnih pravil. Udeležence so obravnavali zaradi prekoračitev hitrosti, kršitev odredbe o omejitvi prometa, neuporabe varnostnega pasu, tovora v vozilu. V času nadzora je bila najvišja izmerjena hitrost 203 km/h in odkrito ukradeno vozilo BMW X5, katero je bilo leta 2011 ukradeno v Franciji. Vozilo je bilo francoskih registrskih številk, katerega je vozil 41-letni državljan Romunije. Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika pa sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje prikrivanja. Policisti so nadzor opravljali skupaj s predstavniki FURS-a in DARS-a.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran