radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 od včeraj do danes do 14. ure sprejel:

  • 13 obvestil o prometnih nesrečah – v treh primerih gre za nesreče s telesnimi poškodbami;
  • 10 kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter dve v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijava sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in nasilje v družini.
  • Včeraj in danes sta bili obravnavani dve nesreči v gorah, danes pa opravljen tudi prevoz obolele osebe s Koče na Planini pri Jezeru.
  • V Bohinjski Beli na zapori ceste zaradi prometne nesreče potekajo še zadnje aktivnosti. Cesta je trenutno še vedno zaprta.

policija splosniPrometna nesreča
Pri Bohinjski Beli je motorist danes ob 13.30 uri čelno trčil z osebnim avtomobilom, ki mu je po svojem prometnem pasu pripeljal nasproti. Motorist se je v prometni nesreči huje poškodoval. Okoliščine kažejo na njegovo krivdo za nesrečo. Odpeljan je bil v zdravstveno ustanovo.

Nesreča pri delu
Kriminalisti so danes na območju Kranja obravnavali smrtno nesrečo pri delu. Umrl je moški, ki ga je med spravilom sena hudo poškodoval traktor. Umrl je na kraju. Okoliščine ne kažejo na tujo krivdo za dogodek.

Nesreči v gorah
Včeraj sta ekipa za helikoptersko reševanje v gorah in tržiški gorski reševalci med Ljubeljem in Planino Prevala reševali planinko, ki je med hojo izven urejene poti zdrsnila in posledično padla čez skalni skok ter se poškodovala. Na istem kraju se poškodoval tudi planinec, ki ji je želel pomagati. Planinko je s kraja odpeljal helikopter, planinca pa so do Ljubelja pospremili gorski reševalci.

Danes pa je ekipa za helikoptersko reševanje posredovala na gori Šitna glava ali Nad Šitom glava, kjer je v alpinistični smeri padel plezalec. Okoliščine kažejo na odlom oprimka in padec na melišče. Utrpel je hujše poškodbe. S kraja je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.

Kriminaliteta
V Završnici je bilo včeraj odtujeno motorno kolo Harley Davidson, tip DYNA Street Bob, črne barve, tujih registrskih oznak. Na Bledu so policisti obravnavali tatvino denarja iz sobe nastanitvenega objekta. V Mačah so policisti včeraj popoldan obravnavali prijavo vloma v stanovanjsko hišo. Ponoči pa je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik na Jesenicah. Odtujeno je bilo orodje.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran