radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in prijeli tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopil v našo državo.

S področja kriminalitete so Ljutomerski policisti obravnavali tatvino denarja. Na območju Murske Sobote obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, tatvina denarja in tatvina mobilnih telefonov. Na območju Gornje Radgone obravnavano poškodovanje tovornega vozila, na območju Lendave pa tatvina kolesa.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Ljutomera so bili prijeti trije tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopil v Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran