radio tomi predvajalnik

policija splosniPROMETNA NESREČA
Dne 17.8.2019 ob 08.27 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči med voznikom osebnega avtomobila in kolesarko na Erjavčevi ulici v Novi Gorici. Na kraju je patrulja ugotovila, da je 69 letna kolesarka vozila v nepravilni smeri po kolesarski stezi, trčila v desni bok vozila in padla po vozišču. V prometni nesreči je zadobila lahke telesne poškodbe, izdan ji je bil plačilni nalog.

POŠKODOVANJE TUJE STVARI
Dne 17.8.210 ob 12.35 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o poškodovanju osebnega avtomobila na območju Pristave v Novi Gorici. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani storilec na osebnem vozilu znamke Renault odlomil prednji in zadnji brisalec in lastniku povzročil za 60 EUR materialne škode. V zadevi bo zoper neznanega storilca podana kazenska ovadba.

POŽAR
Dne 17.8.2019 ob 15.22 uri je bil OKC Nova Gorica obveščen o požaru na področju Svete Gore. Okoli 18 ure je bil požar lokaliziran, pogorelo je okoli 6000 m2 trave in podrastja.

VLOM V VOZILO
Dne 17.8.2019 ob 17.12 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o vlomu v osebno vozilo na območju kopališča pri reki Nadiži. Neznani storilec je na osebnem vozilu razbil steklo in iz avtomobila ukradel denarnico z dokumenti in nekaj gotovine. Podana bo kazenska ovadba.

Dušan POVŠE
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran