radio tomi predvajalnik

Mariborski operativno-komunikacijski center je v zadnjih 24 urah (od 17. 8. 2019 od 7:00 - do 18. 8. 2019 do 7:00) prejel 331 klicev in zabeležil 99 interventnih. Od tega je bilo:

  • 24 interventnih dogodkov s področja kriminalitete,
  • 18 interventnih dogodkov s področja prometne varnosti, od teh 1 prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, 2 prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in 15 prometnih nesreč z gmotno škodo. Zaradi storitve hujših prometnih prekrškov smo zasegli 2 vozili.
  • 17 interventnih dogodkov v zvezi s kršitvami javnega reda in miru, od tega 10 na javnih krajih in 7 v zasebnih prostorih

policija splosniPOSTOPEK S TUJCI
Dne 17. 8. 2019 ob 10:10 smo na območju policijske postaje Podlehnik pri nedovoljenem prehodu preko državne meje prijeli 3 tujce in sicer 3 državljane Turčije.

PROMETNA NESREČA S HUDIMI TELESNIMI POŠKODBAMI
Dne 17. 8. 2019, ob 16.10, se je na območju policijske postaje Maribor II zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, ko se je voznik osebnega avtomobila vključeval v krožnem križišču iz zunanjega na notranji prometni pas ter pri tem odvzel prednost vozniku trikolesa, ki je že vozil po notranjem prometnem pasu krožišča. Posledica tega je bila, da je s sprednjim delom vozila trčil v desni bočni del trikolesa, zaradi česar je voznik trikolesa izgubil nadzor nad trikolesom. Pri tem sta se voznik trikolesa in sopotnica na trikolesu hudo telesno poškodovala.

Albin Gradišnik, spec.
samostojni policijski inšpektor I
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran