radio tomi predvajalnik

policija splosniV času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, 6 z lažjimi telesnimi poškodbami ter 31 prometnih nesreč z materialno škodo. V policijske evidence smo na novo vpisali 8 tatvin, 8 vlomov, 3 poškodovanja tujih stvari ter 2 KD Nasilja v družini. Naši policisti so 20 krat intervenirali na javnem kraju in 5 krat v zasebnih prostorih.

Prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami v Žalcu in Celju
Prva prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v petek popoldne. 48 letni kolesar je vozil iz Mrzlice proti Zabukovici. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad kolesom ter padel po vozišču. Pri padcu je zadobil hudo telesno poškodbo.

Do druge prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prišlo v soboto popoldne na relaciji Dobrna - Velenje. 53 letni voznik kolesa z motorjem je vozil po regionalni cesti iz smeri Dobrne proti Velenju. Ko je pripeljal do odcepa za Lokovino, je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal iz ceste ter se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Tatvina - Celje
V Celju na Bežigrajski cesti so neznani storilci iz trgovine SportDireckt odtujili 6 parov športnih copat.

Tatvina kolesa - Prevalje
V Prevaljah so policisti opravili ogled tatvine gorskega kolesa vrednega okoli 400 eur.

Tatvine registrskih tablic - Štore in Celje
V Štorah in Celju so nepridipravi iz parkiranih osebnih avtomobilov odtujili registrske tablice.

Tatvina bakrenih žlebov - Zreče
Na Mali gori na območju Zreč so neznani storilci iz vikenda odtujili bakrene žlebove.

Tatvina torbice v trgovini - Celje
Celjski policisti so obravnavali tatvino torbice z vsebino, ki je bila storjena v centru Planet Tuš na Mariborski cesti v Celju.

Vlomi v vozila - Celje, Žalec in Žiče
V Celju je bilo vlomljeno v osebni avtomobil iz katerega lastnik pogreša torbico z dokumenti. V Žičah je bilo vlomljeno v pet vozil, katera so storilci pregledali ter iz njih odtujili okoli 1800 eurov gotovine. Tudi v Žalcu je bilo vlomljeno v osebni avtomobil iz katerega so nepridipravi ukradli denarnico.

Vlom v poslovni prostor - Celje
V Trnovljah pri Celju je bilo vlomljeno v poslovni prostor iz katerega je bila odtujena prenosna blagajna z več kot 2000 eur gotovine.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran