radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24 urah smo na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za nujne klice 113 sprejeli 319 klicev občanov. V 79 primerih je šlo za interventne dogodke. 37 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 12 s področja kriminalitete, 17 s področja javnega reda in miru, 24 pa iz ostalih področij dela policije..

Prometna nesreča na avtocesti Celje - Maribor
Včeraj ob 16.46 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na AC - smer Maribor, cca 1 km pred izvozom Dramlje. 46 letni voznik osebnega avtomobila je vozil po avtocesti v smeri Maribora. Ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo je trčil v vozilo, ki je vozilo pred njim in je zaradi ustavljajoče kolone pričelo zavirati. Prišlo je do naletnega trčenja, v katerem so bila udeležena štiri osebna vozila in eno tovorno vozilo. Trije poškodovani udeleženci so bili odpeljani v bolnišnico Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da so zadobili lažje telesne poškodbe. Zoper povzročitelja sledi kazenska ovadba za KD Nevarne vožnje ter obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Hujše prekoračitve hitrosti v naselju - Šentjur in Celje
Včeraj so šentjurski policisti v naselju Šentjur pri kontroli prometa z laserskim merilnikom hitrosti, 19 letnemu vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost 104 km/h. Policisti prometne policijske postaje Celje pa so na Mariborski cesti v Celju imeli v postopku voznika, ki je v naselju Celje vozil s kar 128 km/h. Obema so policisti na kraju odvzeli vozniška dovoljenja, zoper oba voznika pa bodo napisali tudi obdolžilne predloge.

Vožnja pod vplivom alkohola - Ravne na Koroškem
V Ravnah na Koroškem so policisti ustavili 66 letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, saj alkotest pokazal 1.04 mg/l izdihanega zraka.

Tatvina torbice - Lopata
Nekaj po 2 uri zjutraj je neznani storilec na počivališču Lopata pristopil do parkiranega kombiniranega vozila, v katerem sta spala državljana Romunije. Skozi odprto okno je segel v notranjost vozila ter ukradel žensko torbico z dokumenti, denarjem ter bančnimi karticami.

Vlom v lopo - Celje
Na Čopovi ulici v Celju so nepridipravi vlomili v lopo, ter odtujili vrtni traktor znamke Husqvarna. Lastnik je oškodovan za okoli 5000 eur.

Vlom - Ravne na Koroškem
V Koprivni na območju Raven na Koroškem je neznanec vlomil v gozdarski traktor ter odtujil dve motorni žagi.

Nesreča s padalom - Mozirje
Včeraj popoldne smo bili obveščeni o padcu jadralne padalke na območju Mozirja. Policisti so na kraju ugotovili, da je 30 letna jadralna padalka vzletela iz vzletišča za jadralne padalce na Golteh ter nameravala prijadrati do planote Raduhe. Ker so se vremenski pogoji nenadno spremenili je zaradi hitrega zgubljanja višine morala prisilno pristati na pašniku na območju Planine. Pri pristajanju se je hudo telesno poškodovala. Poškodovana je bila s policijskim helikopterjem odpeljana v UKC Ljubljana, kjer je ostala na zdravljenju.

Požar - Grušce
Danes zjutraj smo bili obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v Grušcah na območju policijske postaje Šentjur. Gre za objekt velikosti 10 x 5 metrov v katerem so bile živali ter krma. Ogled kraja požara še ni zaključen, zato bomo vzroku in škodi poročali jutri.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran