radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje od včeraj, 19.8.2019 od 6. ure do danes, 20.8.2019 do 6.00 na območju PP Ljutomer prijeli 13 tujcev, ki so nezakonito vstopili v Republiko Slovenijo. Pri tem je šlo za državljane Alžirije, Iraka in Maroka. Po končanih postopkih bodo tujci vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Včeraj, okrog 18.30 ure so policisti Policijske postaje Ljutomer izven naselja Veščica opazili ob cesti parkirano osebno vozilo znamke Renault Koleos, hrvaških registrskih številk, v katerem je sedelo več oseb. Voznik vozila je v trenutku zapustil vozilo in začel bežati v smeri bližnjega gozda. Policist je stekel za njim in ga prijel. V postopku je bilo ugotovljeno, da je državljan Srbije v vozilu vozil 6 tujcev, državljanov Iraka, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Slovenijo. Vozniku sledi kazenska ovadba zaradi suma storitev kaznivega dejanja po 308. členu KZ.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran