radio tomi predvajalnik

policija splosniV zvezi najdbe neidentificiranega trupla v potoku Koren v Kromberku 7. 8. 2019, je bila na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani opravljena sodna obdukcija. Pri obdukciji trupla niso bili najdeni znaki, ki bi kazali na nasilno smrt. Točnega datuma smrti ni bilo mogoče natančno določiti, nastopila pa je pred več meseci.

24. 7. 2019 so nas italijanski varnostni organi obvestili, da od 22. 11. 2018 pogrešajo 62 letnega moškega doma iz okolice Gorice. Od svojcev pogrešanega je bil pridobljen material za potrditev njegove identitete, ki je bil poslan na Inštitut za sodno medicino v Ljubljani, kjer so potrdili, da gre za pogrešanega italijanskega državljana.

Kriminalisti niso ugotovili, da je smrt posledica kaznivega dejanja in bodo o najdbi trupla s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Miran Marega
OKC PU Nova Gorica
vodja izmene

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran