policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali vlom v skladiščni prostor, poškodovanje poštnega nabiralnika, zatajitev denarja na bankomatu, kaznivo dejanje Grožnje in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali v bližini osnovnih šol na območju PP Ljutomer in Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran