radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 82 obvestil o interventnih dogodkih. S področja prometa poročamo o 13 prometnih nesrečah. Na novo smo v evidence vpisali 10 novih kaznivih dejanj, javni red in mir je bil kršen 11 - krat.

Požar - Šentjur
Včeraj smo poročali o požaru v Grušcah na območju policijske postaje Šentjur. Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je do požara prišlo zaradi samovžiga krme. Na objektu je zgorelo celotno ostrešje, nastalo škodo ocenjujejo na okoli 30.000 eur.

Tatvina - Velenje
V Velenju na Cankarjevi cesti je bilo odtujeno gorsko kolo Rog, vredno okoli 200 Eur.

Tatvina - Celje
Celjski policisti so obravnavali tatvino torbice v Planetu Tuš na Mariborski cesti v Celju. Oškodovanka je nakupovala in se z vozičkom pomikala po trgovini, torbico pa je imela v nakupovalnem vozičku. Nepridiprav je izkoristil trenutno nepozornost oškodovanke, ter ji iz vozišča ukradel torbico.

Vlom - Žalec
Na Gomilskem je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore ter odtujil zlato verižico.

Vlom v vozilo - Slovenske Konjice
V kraju Loče je neznanec vlomil v parkiran osebni avto, iz katerega je odtujil 70 eur gotovine.

Ponarejen bankovec - Celje
V Celju so policisti obravnavali unovčitev ponarejenega denarja - bankovca za 5 eur. Bankovec je bil vnovčen v enem izmed bencinskih servisov v Celju, odkrit pa je bil s strani bančne uslužbenke pri pologu gotovine na banki.

Zaseg vozila - Celje
V Celju so policisti 42 letnemu vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli motorno kolo. Vozil je tudi pod vplivom alkohola, prav tako ni uporabljal varnostne čelade. Policisti so mu izdali plačilni nalog, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran