radio tomi predvajalnik

policija splosniV Zg. Škofijah je nekdo vlomil v hišo, pregledal vse prostore in odnesel dva kosa nakita.

Popoldan smo dobili obvestilo, da je v Dutovljah pes ugriznil otroka. Policisti so opravili razgovore in ugotovili, da je 13-letno deklico pred nekaj dnevi v nogo rahlo ugriznil pes, ki ga je dobila seseda, državljanka Italije, v varstvo. Zoper državljanko Italije bodo policisti uvedli hitri postopek z odločbo po ZZZiv.

V Postojni so zasegli osebni avto 21-letniku, ker ne poseduje veljavnega
vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 18.40 je na avtocesti pri Razdrtem padel motorist, 59-letni državljan Italije. Peljal je od Razdrtega proti Divači, pri razcepu Nanos pa se ni pravočasno odločil, kam bo zavil, zato je trčil v odbojno ograjo in padel. Na motornem kolesu je bila tudi sopotnica, 58-letna državljanka Italije, ki se je ob trku v odbojno ograjo poškodovala. Povzročitelju sledi globa, ker ni vozil po sredini voznega pasu.

Ponoči so vlomili v bencinski servis pri Postojni. Odnešena je večja količina (300 štek) cigaret. Policisti zadevo preiskujejo.

V Prešnici je ponoči nekdo iz kontejnerja ukradel več kosov gradbenega orodja, v skupni vrednosti 6000 evrov.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so policisti od torka, 20. 8. 2019 od 6.00 ure, do danes, 21. 8. 2019 do 6.00 ure, obravnavali 15 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. Policisti PP Kopra so obravnavali 9 oseb, PP Ilirska Bistrica pa 6 oseb. 1 oseba je že bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom, 3 osebe so nastanjene v Center za tujce, ostali pa bodo vrnjeni danes po zaključenih postopkih.

Osebe po državljanstvih:

  • Turčija 6x
  • Pakistan 5x
  • Sirija 3x
  • Alžirija 1x

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran