policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč. V dveh so bile tri osebe lahko telesno poškodovane. Obravnavanih je bilo devet kaznivih dejanj, enajst kršitev javnega reda in miru, manjši požar in poškodba vozila na parkirnem prostoru. Zaradi hujših kršitev sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

V Cezanjevcih je voznik delovnega stroja, pri vožnji po klancu navzdol, zaradi tehnične napake izgubil oblast nad vozilom in trčil v hišo, dva parkirana osebna avtomobila in ograjo. V prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, nastala pa je večja materialna škoda.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V preteklem dnevu so bili na našem območju prijeti štirje tujci, ki so na nedovoljen način vstopili v državo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran