radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, enajst kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in prijeli šest tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.

S področja kriminalitete so Lendavski policisti obravnavali odtujitev mobilnega telefona. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina kolesa. Na območju Gornje Radgone obravnavano nasilje v družini. Na območju Gornjih Petrovec obravnavan vlom v stanovanjsko hišo.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih šest tujcev, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in v bližini šol.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran