radio tomi predvajalnik

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v minulih 24 ur prejeli 349 klica, med katerimi je bilo 101 interventnih. Od tega:

  • 11 obvestil s področja kriminalitete, največ je bilo tatvin, velika tatvina, poškodovanje tuje stvari, KD Grožnje
  • 18 obvestil s področja prometne varnosti, od tega 1 prometna nesreča v katerih se je 1 oseba lažje telesno poškodovala, v ostalih je nastala zgolj gmotna škoda. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli 3 motorna vozila.
  • 17 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 10 kršitev JRM na javnem kraju in 7 kršitve JRM v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

policija splosniNesreča pri delu:
24. avgusta 2019 ob 13.55 smo bili obveščeni da se je v podjetju v okolici Slovenske Bistrice pripetila nesreča pri delu. Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica so opravili ogled in zbirali obvestila ter ugotovili, da je pomični del stroja 35 letnemu delavcu doma iz okolicePtuja hudo poškodoval zapestje leve roke. Delavec je bil sam pri stroju tersam upravljal pomični del stroja. O zadevi bodo spisali poročilo na okrožnodržavno tožilstvo v Mariboru.

Nedovoljen prestop državne meje:
Policisti PP Ormož so v Središču ob Dravi na Slovenski cesti prijeli 1 državljana Alžirije, ki je bližini Mejnega prehoda prečkal državno mejo.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran